Specialister inom vattenborrning

Mora Brunnsborrning är ett företag i Mora som är specialiserad på borrningstjänster. Företaget startade 1985 och har i dag nio anställda. Vi är mycket kunniga och har varit i branschen i över 40 år. Efter lång erfarenhet är vi mycket kompetenta och kan enkelt hjälpa våra kunder att hitta rätt i valet av energiform.

Vi utför en rad olika borrningsstjänster som brunns-, energi-, auger- och vattenborrning. Vår expertis om de geologiska förutsättningarna gör att vi kan uppnå lönsamhet vid lång jordborrning även för låga priser. 

Kontakta oss gärna för gratis rådgivning och vi erbjuder alla våra kunder kostnads- och servicegaranti.

Vi är verksamma i Karlstad, Karlskoga, Kristinehamn, Borlänge, Falun och Mora med omnejd.

Certifierad borrare

Vi är certifierade borrare och är alltid mycket professionella. Vi finns alltid tillgängliga för våra kunder att bistå med gratis rådgivning och vi erbjuder alltid kostnads- och servicegaranti. Förutom borrningstjänsterna vi erbjuder är vi även certifierad totalleverantör av värmepumpsystem, vattenpump- och vattenfilteranläggningar.

Vi gör inga installationer, men vi hjälper våra kunder med att förmedla kontakten och kan på så sätt erbjuda våra kunder faktura och tillsammans med de vi anlitar få jobbet gjort.

En av de effektivaste uppvärmningskällorna är t.ex. bergvärme som har låg driftskostnad och hög driftsäkerhet. Vi hjälper dig med valet av alternativa energiformer. Våra kunder är privatpersoner och VVS-firmor.

Mora Brunnsborrning AB
Orrvägen 10
792 34 Mora

Telefon 0250-108 12
Mobil 070-272 20 91
E-post:
mora.brunnsborrning@telia.com